top of page
Marc_Jan_Koning_overleg.jpg

Juridische bijstand in onroerend goed

In 3 stappen een last van uw schouders

Uw onroerend goed in goede handen

U bent verwikkeld in een geschil over onroerend goed. U zoekt een oplossing maar er zit geen schot in de zaak. Als vastgoedadvocaat sta ik u graag ter zijde.

Marc_Jan_Koning.jpg
Anker 1

Herkent u dit?

Na maanden onderhandelen over het realiseren van een vastgoedproject staat u op het punt de notariële aktes te laten passeren.

Uw gesprekspartner laat plotseling weten dat zij alsnog wil afhaken. U heeft inmiddels aanzienlijke kosten gemaakt en vraagt zich af of u dit zomaar moet accepteren.

Uw onderneming levert zonnepanelen onder eigendomsvoorbehoud. De panelen worden op het dak van het pand van uw afnemer gemonteerd. Voordat de koopsom is voldaan gaat uw afnemer failliet. U doet een beroep op uw eigendomsvoorbehoud, maar volgens de curator zijn de panelen bestanddeel van het pand geworden en behoren ze daarom tot de failliete boedel. U vraagt zich af of u inderdaad achter het net vist.

De eigenaar van uw praktijkruimte heeft de huur opgezegd. U twijfelt of deze opzegging rechtsgeldig is.

U heeft een woning met omliggende grond gekocht. Een jaar na de levering komt u erachter dat de grond op sommige plaatsen ernstig is verontreinigd en moet worden gesaneerd. U wilt weten of u nog iets tegen de verkoper kunt ondernemen.

Op dit soort momenten doet u er goed aan een vastgoedadvocaat in te schakelen.

Waarmee ik u verder kan helpen

OUR VISION

Uw juridische expert

Als vastgoedadvocaat sta ik ondernemingen, non-profitorganisaties en particulieren bij in (dreigende) geschillen over onroerend goed.

 

Soms heeft u alleen behoefte aan een gedegen advies of aan een ‘second opinion’. Ook daarvoor kunt u altijd bij mij terecht.

Marc_Jan_Koning_achter_bureau.jpg

Hoe ik u verder help

Mijn naam is Marc Jan Koning. Ik heb notarieel recht en Europees recht gestudeerd en ben werkzaam als advocaat in Amsterdam sinds 2001. In de afgelopen jaren heb ik mijn aandacht vooral gericht op de privaatrechtelijke aspecten van het onroerend goedrecht en heb ik onder meer de gerenommeerde specialisatieopleiding Onroerend goed van de Grotius Academie afgerond.

Ik nodig u uit te profiteren van mijn jarenlange ervaring en specialistische kennis. Ik kom graag met u in contact voor een oriënterend gesprek.

Wat anderen zeggen

"Marc Jan combineert prettig contact en inlevingsvermogen met een strategische en doelgerichte uitvoering. In mijn meest recente zaak wist hij mijn doelen te halen en tegelijkertijd een langdurige en kostbare rechtsgang te voorkomen. Het is mij een genoegen om Marc Jan als uw raadsman aan te bevelen. Uw belang is bij hem in gouden handen."

Jac van Megen, We Save Power BV

"Marc Jan holds the unique skill of providing high quality legal advice while understanding the business needs involved in the negotiations of customer disagreements. Marc Jan has represented Microtron in a variety of legal matters and he has consistently stayed ahead of the ever changing legal landscape within the industry. I would highly recommend Marc Jan as an excellent attorney and zealous yet practical advocate a modern business requires."

Hewad Mohmand, Head of Sales Netherlands, Microtron

Dit is waarom u voor mij kiest

✓ Ervaring en reputatie

Ik heb meer dan twintig jaar praktijkervaring en een uitstekende staat van dienst in complexe juridische vraagstukken en geschillen.

✓ Oog voor uw belangen

Het recht is niet uw hobby en uw organisatie is niet gebaat bij voortslepende juridische conflicten.

Ik begrijp dit en streef met u naar
praktische oplossingen.

✓ Waar voor uw geld

Mijn cliënten waarderen de kwaliteit van mijn adviezen en de behendigheid waarmee ik hen bijsta in gerechtelijke procedures en onderhandelingen.

Wat kunt u verwachten?

1

Oriënterend, vrijblijvend telefoongesprek

Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend telefoongesprek, waarin u duidelijk kunt maken waarmee u of uw organisatie wordt geconfronteerd. 

2

Plan van aanpak

In overleg stellen wij vast wat er moet gebeuren en hoe ik u hierbij van dienst kan zijn.

3

Een last van uw schouders

Uw zaak is in goede handen. Dat is een zorg minder.

Marc_Jan_Koning_overleg_staand.jpg

Bespreek vrijblijvend uw situatie en ik help u verder

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan juridisch advies of bijstand in een geschil over onroerend goed? Als ervaren vastgoedadvocaat sta ik klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Back to Top
bottom of page